Creatief Centrum Banderthof

Welkom.

In de huidige turbulente tijd zijn culturele instellingen broodnodig om het menselijke en sociale aspect te voeden. Als tegenwicht voor ons vaak drukke bestaan kunnen we, door ons bezig te houden met creatieve en culturele zaken, hiervoor een tegenwicht vinden en beter in balans blijven.

Wij realiseren ons dat als creativiteitscentrum terdege en hechten dan ook veel belang aan sfeer, vrijheid en veiligheid gecombineerd met menselijk contact. In een dergelijke omgeving voelt men zich prettig en kan zich overgeven aan zichzelf. Jezelf kunnen zijn, leren van elkaar en een andere kijk krijgen op de wereld om je heen. Daar draait het om bij het Creatief Centrum Banderthof. Onze docenten, zelf allen actief kunstenaar, nodigen je hiervoor uit.

Ons cursusaanbod is breed, laagdrempelig en voor alle leeftijden. Ook bieden we regelmatig workshops en korte cursussen aan die naast ons basispakket als proeftuin dienen. Verder verzorgen wij op aanvraag activiteiten voor bedrijven en natuurlijk is het altijd mogelijk een gratis proefles te volgen.

In de brochure en op deze website tref je het volledig overzicht aan van onze reguliere cursussen. Daar vind je ook praktische informatie zoals tijden, kosten en het inschrijfformulier. Meer weten? Vraag een gratis brochure aan via het contactformulier op onze site. De lestijd verschilt vaak per cursus maar staat bij elke cursus afzonderlijk vermeld. Let hier zelf goed op.

Bekijk op je gemak welke mogelijkheden Creatief Centrum Banderthof in het seizoen 2016-2017 te bieden heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Advertenties
%d bloggers liken dit: